Grant keskitorjujaksi, Joel passaamaan

Lapin Kansa/Heikki Kiiskinen

Team Lakkapään joukkue lentopallon Mestaruusliigaan alkaa hahmottua. Pelaajalistalla on tällä hetkellä yhdeksän nimeä. Tuoreimmat sopimuspelaajat ovat kanadalainen keskipelaaja Daniel Grant sekä aiemmin kolme kautta Lakkapään riveissä pelannut passari Joel Juurinen.

–Danny on ulottuva ja urheilullinen pelimies. Löysimme hänet viime kauden pelaajien avustuksella. Kahden vuoden sopimus tuo tekemiseen myös vähän enemmän jatkuvuutta, päävalmentaja Henri Tuomi kertoo.

Toukokuussa 26 vuotta täyttänyt Grant on saanut lentopallo-oppinsa Trinity Western Spartans -yliopistojoukkueessa. Viime kauden hän pelasi Slovakian pääsarjassa, VK Prievidzan riveissä.

Juurinen puolestaan lähti viime syksynä Yhdysvaltoihin opiskelemaan ja pelaamaan, mutta hänen pelilupansa evättiin, koska Mestaruusliiga luokiteltiin ammattilaissarjaksi.

Lakkapää hakee vielä rosteriinsa yhtä keskipelaaja sekä liberoa. Manageri Oiva Tapion mukaan toiveet kotimaisten pelaajien saamisesta ovat molempien suhteen aika vähissä.

–Kyllä kotimaiset vaihtoehdot on melko tarkkaan haravoitu. Katseita käännetään pikku hiljaa ison valtameren taakse Pohjois-Amerikan suuntaan. Liberon hankkiminen jää todennäköisesti aivan loppumetreille, Tapio sanoo.

Team Lakkapää sai villillä kortilla paikan CEV Cupiin. Suoraan toiselta kierrokselta aloittavat rovaniemeläiset saavat joulukuussa vastaansa puolalaisen huippujoukkueen Asseco Resovia Rzeszowin.

Sopimustilanne

Passarit: Joshua McKay (CAN), Joel Juurinen

Yleispelaajat: Jouni Palokangas, Miikka Lemola, Jere Mäkinen, Matias Korhonen

Keskipelaajat: Tuomas Hautala, Daniel Grant (CAN)

Hakkuri: Casey Schouten (CAN)

Päävalmentaja: Henri Tuomi

Joshua Mckay passaamaan ensi kaudeksi

Lapin Kansa/Heikki Kiiskinen

Päättyneellä kaudella lentopallon Mestaruusliigassa neljänneksi sijoittuneen Team Lakkapään joukkue alkaa hahmottua. Valmiita sopimuspapereita Lakkapäällä on nyt kuusikollisen verran.

Uutena pelimiehenä rovaniemeläisjoukkueeseen liittyy passari Joshua McKay. 23-vuotias kanadalainen on saanut lentopallo-oppinsa Winnipegin yliopistossa ja on kuulunut kolmen kauden ajan myös maansa B-maajoukkueeseen.

–Pystyn varmasti auttamaan joukkuetta. Uskon myös, että seura saa jalkeille viime kauden tavoin menestyvän joukkueen. Kanadalaiset pelikaverini ovat viihtyneet Rovaniemellä. Lisäksi Suomessa on tasokas liiga. Siinäpä tärkeimmät syyt sopimukseeni, 192-senttinen pelintekijä kertoo.

Tuttu viisikko jatkaa

Näin ollen kolme edelliskautta Lakkapäässä pelannut australialaispassari Arash Dosanjh ei jatka Rovaniemellä. Muut tämänhetkiset sopimuspelaajat ovat tuttuja viime kauden rosterista. Lakkapään riveissä jatkavat Jere Mäkinen, Tuomas Hautala, Jouni Palokangas, Miikka Lemola ja Matias Korhonen.

–Uusi passari ja viisi kotimaista pelaaja on hyvä runko joukkueelle, manageri Oiva Tapio toteaa.

Viime kauden ulkomaalaispelaajista Andre Brown on allekirjoittanut sopimuksen saksalaiseen TSV Herrschingiin. Libero Jordan Orin ura jatkuu Ranskan Pro B -liigassa Cambrai Volleyn riveissä. Samasta sarjasta löytyy myös Fredric Gustavssonin uusi työnantaja ASON Volleyball.

Bobby Walshin, Chris Vothin ja Matti Toivolan tilanteet ovat vielä auki.

Joukkue hakee riveihinsä vielä hakkuria, kahta keskipelaajaa sekä liberoa.

–Ensisijaisesti haemme tietenkin kotimaisia pelaajia, mutta esimerkiksi kovatasoiset hakkurit ovat menossa ulkomaille, eikä meillä ole edes teoreettisia mahdollisuuksia saada heitä, Tapio tunnustaa.

Viime kauden tapaiseen kuuden vierastyöläisen palkkaamiseen seura ei aio tulevana sesonkina lähteä.

–Viime kausi tässä suhteessa oli monen tekijän summa. Ihannetilanteessa meillä olisi vain kaksi ulkomaalaista, mutta todennäköisesti heitä tulee olemaan kolme tai neljä.

Paluu Eurokentille

Mestaruusliigan neljäs sija toi oikeuden osallistua myös Europeleihin. Tämän mahdollisuuden seura käyttää myös hyväkseen CEV:n Challenge Cupissa. Edellisen kerran Lapin Urheiluopistolla nähtiin kansainvälisiä mieslentopallovieraita kaudella 2011-12.

–Välillä tuntui siltä, että kiinnostus Europeleihin lopahti niin itsellä, yleisöllä kuin yhteistyökumppaneillakin. Toki ei meillä ollut moneen kauteen paikkaakaan sinne. Nyt tilanne on kuitenkin toinen. Onnistunut kevät herätti selvästi mielenkiinnon uudelleen, Tapio sanoo.

Lakkapään emäseura Perungan Pojat on pelannut historiansa aikana 45 Euro-ottelua, joista se on voittanut 20. Kotisaldo on komeaa luettavaa: 24 ottelusta peräti 17 voittoa.

Casey Schouten hakkuriksi

Lapin Kansa/Jouni Porsanger

Kanadalainen Casey Schouten (23) on rovaniemeläisen Team Lakkapään seitsemäs sopimuspelaaja. 194-senttinen hakkuri edusti maataan kaksi vuotta sitten Maailmanliigassa ja kuuluu tällä hetkellä Kanadan B-maajoukkueeseen, joka valmistautuu heinäkuun lopussa pelattavaan Pan-American Cupiin.

–Odotan innolla pelien alkamista Rovaniemellä. Suomesta minulla ei ole juuri mitään tietoa. Luulisin, että Rovaniemi on hyvin pitkälti samanlainen kuin kotikaupunkini Kanadassa. Sen tiedän, että talvella siellä on pimeää ja joulupukin luona käy paljon turisteja, Schouten kertoo.

Lakkapään valmentaja Henri Tuomen mukaan Schouten on sopiva täydennys tulevan kauden rosteriin.

–Casey oli rasitusmurtuman vuoksi puoli vuotta sivussa pelikentiltä, mutta on nyt jälleen kovassa iskussa. Haluamme tarjota hänelle mahdollisuuden kehittyä ja nousta takaisin huipulle. Uskon, että sopimus hyödyttää molempia osapuolia, Tuomi sanoo.

Schoutenin lisäksi Lakkapäällä on sopimukset viiden viime kauden kotimaisen pelaajan sekä kanadalaisen passarin Joshua McKayn kanssa.

–Hakkuri ja passari ovat entuudestaan toisilleen tuttuja, mikä helpottaa varmasti sopeutumista joukkueeseen. Molemmat ovat pelanneet Winnipegin yliopistossa, Tuomi mainitsee.

–Tarvitsemme vielä ryhmään ainakin pari keskimiestä. Heidän suhteen katsastamme ensin kotimaiset vaihtoehdot. Haluamme pysyä edelleen kilpailukykyisenä joukkueena, joten ulkomaalaismäärän pudottaminen viime kauden kuudesta kahteen tuskin toteutuu.

Kolme edelliskautta Lakkapään joukkueessa esiintynyt Arash Dosanjh vaihtaa Ounasvaaran maisemat Sveitsin Alppeihin. Australialaispassarin tuleva seura on geneveläinen Chenois Volleyball. Dosanjh on maajoukkueensa mukana myös viikonloppuna Hartwall Arenassa pelattavassa Maailmanliigan turnauksessa.

Kengurumaan värejä Helsingissä edustavat myös Lakkapäässä takavuosina pelanneet libero Luke Perry sekä keskipelaaja Trent O’Dea. Suomi kohtaa Maailmanliigassa torstaina Slovakian, perjantaina Kiinan ja lauantaina Australian.

Casey Schouten

ikä 23 vuotta

Pituus 194 cm

Pelipaikka hakkuri

Pelannut Winnipegin yliopistojoukkueessa. Edustanut Kanadaa Maailmanliigassa 2015, tällä hetkellä B-maajoukkueessa

Team Lakkapään sopimuspelaajat: Jouni Palokangas, Tuomas Hautala, Miikka Lemola, Jere Mäkinen, Matias Korhonen, Joshua McKay, Casey Schouten

Kaunis sää palkitsi pääsiäissunnuntain hiihtokisojen hiihtäjät

22

Pääsiäissunnuntain 2017  pidettiin perinteinnen Perungan Poikien pääsiäistapahtuma. Tapahtumaa suosi kaunis sää ja osanottajia oli runsaasti.

Hiihtokisojen tulokset:
Tytöt 4-v.: 1. Amandan Nikkarinen, 2. Aurora Nikkarinen, 3. Alma Markela.
Pojat 4-v.: 1. Sisu Leinonen.
Tytöt 6-v.: 1. Maisa Lahti.
Tytöt 8-v.: 2. Liia Piirainen, 2. Terhi Leinonen.
Pojat 8-v.: Viljami Tulppo.
Tytöt 10-v.: 1. Tiina Leinonen, 2. Oona Piirainen.
Tytöt 12-v.: Inari Lindgren.
Tytöt 14-v.: 1. Salla Lindgren.
Naiset: 1. Raili Tervo.
Naiset, veteraanisarja: 1. Maija-Liisa Tapio.
Haastehiihto: 1. Perungan Pojat  (Tarja Räisänen, Veli Tervo, Kari Räisänen), 2. Maa- ja kotitalousseura (Tarja Marttinen, Elina Haakila, Tiina Leinonen), 2. Perungan Erämiehet (Katariina Haakila, Maija-Liisa Tapio, Raili Tervo).

40

Lauri Sakaranaho uuden kelkan omistaja

Kuva1_w

Perungan Poikien Talviarpajaisten voittaja on Lauri Sakaranaho. Vottaja oli luonnollisesti onnellinen voitostaan ja istahti tyytyväisenä uuden kelkan ohjaimiin.

Sampo siirsi ratkaisun kotikentälleen

Sampo voitti aaltoilevan toisen miesten lentopallon pronssiottelun Rovaniemellä pääsiäissunnuntaina erin 1-3 (25-21, 23-25, 22-25, 30-32). Ottelu oli jännittävä, mutta myös epätasainen, molemmat joukkueet tekivät paljon virheitä ja ottelun tärkeys näkyi molempien, mutta ehkä enemmän Lakkapään otteissa.

Ensimmäinen erä oli tasainen kunnes Sampo karkasi 14-17 johtoon. Lakkapää nousi Miikka Lemolan syöttövuorolla ohi ja erän lopulla Andre Brownin ässä tilanteessa 23-21 vei Lakkapään johtoon ja kun Lemola torjui seuraavassa pallossa Eetu Häyrisen, meni ensimmäinen erä Lakkapäälle.

Toisen erän Sampo aloitti räväkästi ja meni nopeasti 1-5 johtoon. Lakkapää nousi kuitenkin 11-11 tasoihin Arash Dosahnj’n ässäsyötöllä. Sampo meni tekniselle erätauolle 12-14 johdossa ja sen jälkeen Lakkapään vastaanotto- ja syöttöpeli sakkasi ja Sampo meni helposti 13-19 johtoon. Se johti erää jo 18-24, kunnes Matti Toivola tuli syöttämään ja sai melkein kurottua syöttövuorollaan Sammon etumatkan, joka kuitenkin kesti loppuun saakka.

Kolmas erä oli alussa tasainen, kunnes Sampo karkasi tilanteessa 9-9 tekniselle aikalisälle 9-14 johdossa Lakkapään hyökkäyspelin pettäessä. Lakkapää vaihtoi alkupelin penkillä olleen Palokankaan Vothin tilalle ja Toivola tuli passariksi. Lakkapää nousi hyvällä pelillä 18-18 tasoihin, minkä jälkeen erää pelattiin tasaisena, kunnes Sampo kiristi erän lopulla ohi ja voittoon.

Neljäs erä oli tasaisin ja jännittävin. Lakkapäällä oli erän alkupuolella parin-kolmen pisteen etumatkalla, kunnes tilanteessa 17-17 alkoi huikea taistelu erävoitosta. Molemmat tekivät virheitä, mutta Lakkapää sai kolme eräpalloa tilanteissa 24-23, 25-24 ja 26-25. Tämän jälkeen erä- ja ottelupalloja oli vain Sammolla, joka onnistui kuudennella viemään erän ja koko ottelun sekä siirtämään ratkaisun kolmanteen otteluun, joka pelataan Siilinjärvellä tiistaina.

Kommentit ottelun jälkeen:

Sammon parhaana palkittu hakkuri Eetu Häyrinen: – Kotipelistä sisuunnuttiin viimeisellä saumalla. Vaikea peli, mutta ansaittiin voitto tänään. Haluttiin enemmän voittoa ja se ratkaisi tänään.

Team Lakkapään parhaana palkittu, Arash Dosanhj’n tilalle passariksi tullut Matti Toivola: – Pienten marginaalien peli jälleen. Toisessa erässä Sampo pääsi kuskin paikalle, siinä olisi pitänyt pystyä vääntämään tiukemmin.

Sammon valmentaja Jukka Tuovinen: – Pääsiäisen ylösnousemuksen teemalla pärjättiin. Hyvä valmistautuminen ja kypsä peli meiltä. Tiistaina otetaan Siilinjärvellä voitto ja pronssimitalit. Joukkue esiintyi yhtenäisenä kuusikkona tänään.

Team Lakkapään päävalmentaja Henri Tuomi: – Pienien erojen peli, jatkopallojen pelaaminen takkusi ja pari torjuntaa jäi saamatta. Sampo pelasi vahvasti ja torjui tänään paremmin. Erien aluissa annettiin liikaa eteen. Tiistaina lopetetaan kausi.

Yleisöä 878.

Perungan Poikien Talviarpajaisten voittonumerot

Arpa numero 108: moottorikelkka Lynx Yeti 660 ACE.
Arpa numero 75: järjestelmäkamera Sony CX5000.
Arpa numero 1934: Axel & Rose kalastajasetti.
Arpa numero 1288: PerPon kausikortti kaudelle 2017-2018,
Arpa numero 51: puukkokuksa.
Arpa numero 1667: vuolupuukko.

Lämpimät onnittelut kaikille voittajille!

Tiedustelut: puh. 040 73 62 514.

 

Lakkapäälle kiinnitys pronssiin, nyt kaikki Urkalle sunnuntaina!

 

lakka_117

Team Lakkapää otti tärkeän voiton Pielavedellä voittamalla Sampo Volleyn niukasti 2-3 (23-25, 25-18, 25-20, 19-25, 14-16) Pielavedellä käydyssä ensimmäisessä pronssiottelussa. Voitollaan Lakkapää otti kotiedun ja voi varmistaa pronssimitalit kotonaan sunnuntaina 16.4. kello 18.00 alkavassa ottelussa Sampoa vastaan.

Team Lakkapää hallitsi ensimmäistä erää. Se otti 0-2 johdon Fredric Gustavssonin pahan aloitussyötön avulla. Sampo nousi 4-3 johtoon kun Chris Voth nosti Eetu Häyrisen syötön vastapalloksi. Tämän jälkeen Lakkapää hivuttautui pikku hiljaa johtoon ja Gustavssonin ässäsyöttö vei joukkueen 9-12 johtoasemaan. Tekniselle erätauolle mentiin tilanteessa 12-14. Erän loppupuolella Arash Dosanhj vaikean aloitussyötön Gustavsson torjui pisteeksi ja Lakkapää pääsi 15-19 johtoon. Erän lopulla Sampo kavensi Aleksi Kaatrasalon ässällä tilanteeksi 21-23. Mikko Väliaho torjui vielä Andre Brownin 23-24 kavennukseen, mutta seuraavan pallon Brown niittasi Sammon kenttään.

Toinen erä alkoi Sammon komennossa. Se meni Kaatrasalon vaikeiden syöttöjen avulla jo 3-0 johtoon. Erä oli koko ajan Sammon hallussa eikä Lakkapää päässyt kertaakaan edes tasoittamaan erää. Erän loppu meni Sammon viiden pisteen johtoasemassa loppuun saakka. Toisen erän loppuun mennessä Arash Dosanhj otti peräti neljä torjuntaa Sammon yleispelaaja Andrus Raadikista ollen Lakkapään tehokkain pelaaja yhdessä Andre Brownin kanssa.

Kolmannessa erässä Kaatrasalo otti erän alussa ohjat käsiinsä syöttöruudussa vieden Sammon 5-1 johtoon. Lakkapää ei saanut tämän jälkeen otetta Sammon pelistä, vaikka se vaihtoi passariksi Matti Toivolan ja Miikka Lemolan Jouni Palokankaan tilalle. Sampo hallitsi erää ja vei sen lopulta Kaatrasalon aloitussyöttöjen ja torjuntojen ansiosta 25-20.

Neljännessä erässä Lakkapää nousi taistelemaan voitosta. Lemola tuli Palokankaan tilalle ja erää pelattiin pitkään tasaisissa merkeissä. Tekniselle aikalisälle mentiin tilanteessa 12-14, mutta sen jälkeen Lakkapää karkasi. Ensin Vothin pahan syötön avulla, jatkossa Matti Toivolan vaikean aloitussyötön torjui Andre Brown ja Lakkapää johti 17-20. Lakkapää piti tämän jälkeen ohjat käsissään ja erä ratkesi vaihdossa tulleen Matias Korhosen syöttövuorolla, kun Lakkapää otti Lemolan torjuessa Väliahon 24. pisteen ja koko erän 19-25.

Viides erä alkoi Lakkapään 0-2 johdolla Bobby Walshin vaikean aloitussyötön avulla. Lakkapää oli hienoisessa johtoasemassa koko ajan ja kun Bobby torjui Raadikin ja Lakkapää meni 9-10 johtoon alkoi voitto häämöttää Lakkapään leirissä. Erän loppu oli jännittävä ja tasainen, ja kun Andre Brown torjui Raadikin ja Lakkapää meni 12-13 johtoon, tapahtui erän ratkaisu. Lakkapää piti Sammon niskalenkissä erän loppuun saakka, otti kotiedun ja lähtee kotiotteluun etulyöntiasemassa ja voi kuitata pronssimitalit kotiottelussaan ensi sunnuntaina.

Nyt kaikki sunnuntaina Urkalle kello 18.00 alkavaan otteluun ja kannustamaan Team Lakkapää takaisin mitaleille viiden vuoden tauon jälkeen.

Team Lakkapää pronssiotteluihin

Hurrikaani-Loimaa ei antanut Team Lakkapäälle mitään saumaa joukkueiden neljännessä kohtaamisessa välieräsarjassa. Hurrikaani voitti ottelun selvin 3-0 (25-15, 25-16, 25-20) lukemin ja meni loppuotteluihin.

Lakkapää oli kaksi erää Hurrikaanin pihdeissä. Joukkueen hyökkäyspeli oli pehmeää, vaikka se sai monta jatkopalloa pelattavakseen omista aloitussyötöistä. Hurrikaani pelasi virheettömämmin koko ajan halliten eriä mielin määrin.

Ottelun kolmanteen erään Lakkapään valmentaja Henri Tuomi pisti pakkansa uusiksi. Andre Brown siirtyi keskipelaajasta hakkurin tontille, Tuomas Hautala astui hänen paikalleen, passarina pelasi Matti Toivola ja toisena yleispelaajana Miikka Lemola.

Tuomen temppu tuottikin alussa hämmennystä Hurrikaani-leirissä. Lakkapää johti erää 3-7, 5-9 ja 8-12. Tämä ei kuitenkaan riittänyt, vaan Hurrikaani meni ensimmäisen kerran johtoon erässä tilanteessa 19-18 ja karkasi saman tien kahden pisteen johtoon ja nakutti vääjäämättä loput pisteet ja erävoiton.

Lakkapää ei onnistunut voittamaan Hurrikaania kertaakaan kauden aikana. Toinen voittamaton joukkue Lakkapäälle on Pielaveden Sampo, joka myös hävisi välierissä suoraan neljässä ottelussa Vammalan Lentopallolle. Lakkapää ja Sampo kohtaavat ensi viikolla alkavissa pronssiotteluissa, joissa tarvitaan kaksi voittoa pronssisiin mitaleihin.

Oivaset kaatoivat Lakkapään siltaan

lakka_118

Hurrikaani-Loimaa otti 1-3 (20-25, 25-18, 20-25, 20-25) voiton Team Lakkapäästä Rovaniemellä ja pisti Lakkapään pahaan siltaan johtaen nyt välieräsarjaa otteluin 3-0. Sille riittää kahdesta viikonlopun kotiottelusta yksi voitto varmistamaan finaalipaikan. Ottelun ratkaisuhahmoina olivat, kuinkas muuten Oivasen veljekset.

Matti Oivanen ratkaisi yksin ensimmäisen erän Hurrikaanille. Hyvin ottelun aloittanut Lakkapää meni tekniselle erätauolle 14-9 johdossa vaikeiden aloitussyöttöjen ansiosta. Tämän jälkeen tilanteessa 14-10 Matti Oivanen puhkoi Lakkapään vastaanoton repaleiksi ja hänen syöttövuorollaan Hurrikaani meni 14-15 johtoon. Lakkapää sortui erän lopussa virheisiin ja Hurrikaani sai lopulta luvattoman helpon erävoiton.

Toisen erän sankariksi nousi kotijoukkueen kapteeni Jouni Palokangas. Hän syötti ässä tilanteessa 5-3 ja vei vaikealla aloituksellaan 6-3 johtoon. Hurrikaani nousi 8-7 tilanteeseen, kun Karri Kutinlahti torjui Bobby Walshin. Fredric Gustavsson otti ässän Jesse Mäntylästä tilanteessa 12-9 ja Lakkapää pääsi jälleen tekniselle erätauolle 14-10 johtoasemassa. Tämän jälkeen alkoi Palokankaan syöttöshow, joka kesti tilanteeseen 19-10 saakka ratkaisten erävoiton Lakkapäälle.

Kolmas erä oli tasainen koko ajan tilanteeseen 17-17 saakka. Molemmat hakivat pahalla syötöllä etua, mutta vasta Eemeli Kouki sai ensin helpolla syötöllä ja Lakkapään hyökkäysvirheellä 17-19 johdon, jonka perään Kouki syötti kaksi pahaa syöttöä, joiden avulla Hurrikaani karkasi neljän pisteen johtoon, joka kesti lopulta erän loppuun saakka.

Neljäs erä alkoi Hurrikaanin hallinnassa. Matti Oivanen iski ässän tilanteessa 3-5 ja Harrison Peacock innostui myös syöttöruudussa tuhoamaan Lakkapään vastaanottoa: ensin paha syöttö ja tilanne oli 4-7 ja perään ässä. Lakkapää nousi vielä Gustavssonin syöttövuorolla ja ässäsyötöllä 10-11 tilanteeseen, mutta sen jälkeen Hurrikaani karkasi taas 12-15 johtoon. Lakkapää kipusi vielä tasoihin 17-17, mutta Mikko Oivasen syöttövuorolla Hurrikaani meni 17-20 karkumatkalle, joka päättyi Peacockin ässäsyöttöön.

Lakkapää hävisi ottelun syöttöruudussa. Joukkue teki 24 syöttövirhettä Hurrikaanin 14 vastaan, mutta ässiä tuli vain viisi Hurrikaanin neljää vastaan. Hakkuripelissä Oivanen voitti Gustavssonin hyökkäysprosentein 53/43. Tilastojen valossa ottelu oli muutoin hyvinkin tasainen.

Kommentit lehdistötilaisuudesta:

– Syöttöruudussa ratkaistiin tämä ottelu. Lakkapää teki syöttövirheitä paljon. Muuten peli oli tasaista. Käytimme Lakkapään vaikeat hetket hyväksemme, totesi Hurrikaanin hakkuri Mikko Oivanen.

– Tänään pelasimme joukkueena paremmin kuin tässä sarjassa aiemmin. Meillä tuntui olevan jonkinlainen kiire, eikä fokus pysynyt pelissä. Peli-ilmeeseen olen tyytyväinen, mutta tämä ei riitä Hurrikaania vastaan. Taistelu jatkuu. Syöttöpeliä pitää parantaa. Teimme aivan liikaa virheitä syötöissä, analysoi Lakkapään yleispelaaja Jouni Palokangas.

– Mikko Oivanen pelasi jälleen kerran hyvän pelin. Meidän suorittaminen oli tasaisempaa kuin vastustajalla.  Kausi ja sarja ovat kuitenkin vielä kesken. Pyrimme keskittymään täysin lauantaihin, sanoi puolestaan Hurrikaanien valmentaja Lauri Rantanen.

– Tämä oli sarjan ensimmäinen peli, jossa uskalsimme pelata omaa peliämme. Hurrikaani pelasi rauhallisemman pelin kuin me, minkä takia heidän pelinsä näytti helpommalta. Kokemuksessa näkyy ero joukkueiden välillä, sanoi kotijoukkueen luotsi Henri Tuomi.

Parhaat pelaajat:
Hurrikaani-Loimaa, Eemeli Kouki
Team Lakkapää, Chris Voth

Yleisöä 685.